Nieuw merk : Fiamme!

jan 14, 2016

Nieuw merk : Fiamme!

Reageren uitgeschakeld
Share

12339201_1668434673369188_7849456640744456517_o

 

Je hebt vast al heel wat fashionista’s in het straatbeeld voorbij zien komen met witte sneakers, want ze zijn hotter dan hot. Ze waren deze winter al aanwezig en de trend zet zich voort. Ze zijn dus een musthave in je kast, omdat je ze heel gemakkelijk bij elke outfit kan combineren. Je combineert ze moeiteloos met een goede boyfriend jeans, een leatherlook skinny of met een rok.

Dus de perfecte schoenen voor een ready-for-spring outfit.

Ideaal dus voor een nieuw merkje in de winkel. FIAMME.

De oprichtster van het Belgische merk heeft in Italië een opleiding gevolgd tot schoenenontwerpster. Ze was altijd al geïnteresseerd in schoenen en heeft daar dan ook veel geleerd over het ontwerpproces.

Ze besloot om een schoenencollectie te ontwerpen die comfort biedt, maar tegelijkertijd de kwaliteit heeft en elegant is.

Ze is nauw betrokken bij de productie van de schoenen die plaatsvindt in Italië. Een omgeving waar veel schoenen van hoogwaardige kwaliteit worden geproduceerd. En Fiamme was geboren.

De sneakers zijn aan de achterkant voorzien van Fiamme, oftewel vlammen in het Italiaans. En die in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen zijn. En ze hebben ook een uitneembaar voetbed.

En wie het graag net dat ietsje specialer heeft zijn er de Frilles. Het is een leuk, eigentijds accessoire merk gemaakt uit leer in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kan deze op je sneaker of schoen plaatsen en dit maakt je schoen net iets pittiger.

Bekijk onze new arrivals van Fiamme hier.

Fiamme-logo

 

 

 


print

Comments are closed.