Full Service Info

Het liefst helpen we u verder van A tot Z. Bijvoorbeeld beginnende klanten die hun verhaal vertellen, kunnen we mee op weg helpen qua denkrichting en uiteraard grafische ondersteuning en volledige marketing aanpak. Ook voor bestaande bedrijven denken we graag “out-of-the-box” om een bepaalde boodschap op een originele manier bij de doelgroep te krijgen. We bespreken het graag met u.

Starters

Gaat u de stap wagen als zelfstandige en hebt u graag een idee van wat bepaalde reclame en publiciteit kost? Of hebt u een idee van de kosten maar hebt u voldoende andere dingen aan uw hoofd om ook de creatieve kant er nog bij te nemen? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende afspraak om te bekijken wat de mogelijkheden en eventuele budgetten zijn!

Out-of-the-box campagnes

Opvallen is niet altijd simpel en toch soms nodig om tussen de massa eruit te springen en te zorgen dat mensen voor uw bedrijf kiezen. Bestaat u al een tijdje en hebt u een nieuw product of organiseert u een evenement? Wilt u uw doelgroep op een originele manier bereiken? Wij ontwikkelen graag voor u een originele doelgerichte campagne! Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.