3D design en vastgoedmarketing

De laatste jaren hebben wij ons o.a. gespecialiseerd in 3D design van vastgoedprojecten en alles qua commercialisatie van vastgoedprojecten. De verkoop “op plan” versnellen en vergemakkelijken door een fotorealistische voorstelling van het project in 3D beelden. We hebben hiervoor een aparte tak opgestart, 3D by Melvin. Aanvullend verzorgen we uiteraard ook alle marketing die hierbij gebruikt kan worden. Denk hierbij aan branding, naambepaling, opmaak van brochures, landingspagina’s, email-marketing, enz.


3D modeling en rendering van interieur en exterieur

3D visuals zijn de dag van heden een onmisbaar element geworden in de vastgoedwereld. Daar waar vroeger de echt exceptionele projecten een driedimentionale uitwerking genoten, merken wij dat hierin een grote verandering aan de gang is. Succesvolle bouwpromotors en projectontwikkelaars hebben geproefd van de overtuigingskracht van een kwalitatieve 3D presentatie. Hierdoor laten zij steeds van elk project, naast de klassieke 2D plannen van de architect, ook een 3D uitwerking maken. Wij zijn gespecialiseerd in het werken volgens het principe van fotorealistische 3D visualisaties. Dit betekent dat wij een zo levendig en realistisch mogelijk 3D sfeerbeeld gaan creëren voor uw project.


3D By Melvin

Voor alle 3D gerelateerde designs, verwijzen we ook door naar de website van onze 3D-tak, 3D By Melvin! Naast statische 3D beelden, zijn ook animaties, grondplannen, 360° beelden, en veel meer mogelijk. Interesse? Neem gerust contact met ons op via onze 3D BY MELVIN website.


Aanvullende marketing

Wij benaderen 3D visuals als een sales-tool en begeleiden onze partners bij hun wensen en we bieden bijkomende ondersteuning inzake de grafische presentatie van het project. Dit kan gaan van voorstel van een commerciële naam voor het project, een logo en/of huisstijl voor het project, een presentatiewebsite met voorstelling van het gebouw en de units, een stijlvolle verkoopsbrochure, een animatiefilmpje ter promotie van het project, Facebook– en andere social media campagnes, enz. Daar wij vertrekken vanuit een visie en kwalitatieve 3D ontwikkeling, brengen wij veel mooier alles samen tot één geheel.