Webdesign info

Bij de websites die wij ontwikkelen is één ding het meest belangrijk: de eerste indruk. Of het nu een basic website is of een volledige CMS gestuurde site met webshop; het oog wil ook wat en daar gaan we voor!
Wij bekijken graag samen met u welke opties en functies er nodig zijn om uw boodschap over te brengen.


Webdesign

Van basis-websites die eerder statisch zijn tot super dynamische websites. Responsive design, CMS (content management) gebaseerde sites, volledige webshop integraties, laat ons de weg wijzen wat voor u de beste oplossing is. Het is nu éénmaal zo dat er een heel technische kant bij komt kijken, maar we willen u het belangrijkste garanderen; het resultaat dat u wenst.


Tarieven

Uiteraard hangt dit in grote mate af van de individuele behoeften maar de tarieven beginnen bij ZORI reeds vanaf 1.000 euro, exclusief BTW.
Dit is een BASIC, statische budget-website met 5 HTML-pagina’s met aangeleverde afbeeldingen en/of info.
Maar graag maken we voor uw project een offerte op maat.


SEO, Online adverteren, enz…

Uiteraard is er een verschil tussen “een website hebben” en “online zijn”. Met onze websites bent u online; waarmee we bedoelen, u bent goed vindbaar met Google en andere zoekmachines en mensen zullen op uw website willen vertoeven door onze “het-oog-wil-ook-wat-aanpak” ! Uiteraard kunnen we ook allerhande opties bespreken om daarbij nog extra inspanningen te doen om harder op te vallen op zoekmachines enz. Verder op onze site vindt u hierover meer informatie.


Hosting & Domeinnamen

Zoals steeds willen wij alle zorgen bij u wegnemen en kunnen wij u dus ook interessante hosting- en domeinnaamtarieven bezorgen. Wij denken ook graag met u mee over welke domeinnaam u best kiest. Ook hiervan hangt veel af (cfr vindbaarheid enz). Dus contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of afspraak.


Referenties

Bekijk zeker enkele van onze referenties op deze site.